Kokemuksemme takaa laadun

 

Olemme olleet jo usean vuosikymmenen ajan keskeinen yhteistyökumppani paperi- ja sellutehtaiden toimittajille. Kokenutta toimittajaa tarvitaan myös voimalaitoksissa ja öljynjalostamoissa, joihin olemme valmistaneet kuumuutta kestäviä joustavia liittimiä  aina 1990-luvun lopulta lähtien. Halumme tehdä asiat aina parhaalla mahdollisella tavalla on tehnyt meistä myös merkittävän kaasuturbiinien sisääntuloilmajärjestelmien toimittajan.

 

Äänenvaimennus on sekin toimintamme ytimessä, sillä tiedämme mistä ääni tulee ja minne se menee. Meillä on siten pitkä kokemus niin puhdasilma- kuin savukaasujärjestelmiin sopivien äänenvaimentimien suunnittelusta ja valmistuksesta. Olemme myös keskeinen yhteistyökumppani monille merisavukaasupesurien toimittajille ja telakoille. Äänieristettyjä pelastautumiskonttejakin olemme toimittaneet öljykentille kaikkialle ympäri maailmaa.

 

Toiminta-ajatuksemme

 

Valmistamme korkealaatuisia ohutlevytuotteita joko asiakkaan tai omien suunnitelmiemme mukaisesti. Pyrimme aina valitsemaan oikeat materiaalit ja työmenetelmät huomioiden korkeat laatuvaatimukset ja tiukat toimitusajat.

 

Tapamme toimia

 

Osaamisemme perustuu pätevään ja sitoutuneeseen henkilökuntaan. Metallinkäsittelyn erityisosaaminen siirtyy vanhoilta konkareilta nuoremmille oppipojille. Seuraamme alan kehitystä herpaantumatta. Joustava toimintatapamme takaa nopeat valmistusajat. Avoin vuorovaikutus ja joustavuus varmistavat, että oma ammattitaitomme ja asiakkaan osaaminen yhdistyvät räätälöidyiksi laatutuotteiksi.

 

Laadulla on tekijänsä

 

Palvelemme asiakkaitamme ISO ja EN standardien vaatimustason mukaisesti. Hitsauslaatujärjestelmämme kattaa useita hyväksyttyjä WPQR sertifikaatteja. Laadun kehitys ja ylläpito on jatkuvaa työtä, jossa jokaisen työntekijän panos on tärkeä.

 

Laatujärjestelmämme noudattaa SFS EN ISO 9001:2008 ja SFS EN ISO 3834-2:2006 -laatustandardeja.

 

Arvot ohjaavat toimintaamme

 

Asiakaskeskeisyys / Avoimuus / Rehellisyys / Ihmiskeskeisyys

 

Laadun tekijät

FI

EN

Historia

Perustiedot

© Copyright 2016 – Ilmastointi & Ohutlevy Oy